Most popular tags for you

>Twitter Tags List

Ibrahim Kalin

Hayvanlara eziyet etmek, işkence etmek, zarar vermek, öldürmek, vb. eylemler günahtır ve suçtur. Allah’ın bize eman… https://t.co/Z4AbL6RO40

Allu Arjun

Eid Mubarak ! May Allah’s blessing be with you today & always

User Profile Link : Prashant Patel Umrao
Prashant Patel Umrao

Sharia Rule in Telangana, Temple Bell creates disturbance during Namaz but 5 times Namaz which says there is not Go… https://t.co/loWREEcrp5

pananei

RT @sfwxxn_: ya allah, kau berilah jantan miang ni jodoh secepat mungkin, asyik duk tnya mana jodoh dia.... https://t.co/g96VBNhUpr

name

RT @miss_smila: Sometimes ada lah jugak terdetik dalam hati nak bahagia macam orang lain, nak bertunang, kawin and ada family sendiri. Tapi…

Cain

RT @domsfolkloric: @AP #FakeNews She said "Allah akbar"

Imaani Ibeto

RT @hafsah_baffa: Inna lillahi wa inna ilaihi rajiun. Today marks a year without you baba. Allah ya jikan ka baba. We love you baba but All…

Zulfa Mazida A.

Dengan keadaan seperti apapun, perjalanan hidup ini kudu dilanjut. Seperih apapun kudu kuat. Masih punya Allah yang Maha Kuat. 😭

NINA 🍑

RT @sfwxxn_: ya allah, kau berilah jantan miang ni jodoh secepat mungkin, asyik duk tnya mana jodoh dia.... https://t.co/g96VBNhUpr

Rahah Ghazali

RT @afifbahardin: Syawal ini cukup bermakna bilamana @anwaribrahim raikannya bersama kita semua di Permatang Pauh. Muga Allah kurnia kekuat…

Hayyuna Syifa

RT @topislamictwit: Bangunlah. Bertahajjudlah. Menangislah di hadapan Allah. Mata yang tak akan disentuh neraka adalah mata yang menangi…

syamsuddin042868

@Cobeh64 @imbangimedia Tertawa sewaktu anda2 itu sehat 2019 kalian menderita sendiri perut, mulas sampai kena sembelit. Insya Allah.

User Profile Link : Najwa Fauzi
Najwa Fauzi

RT @TweetIslamik: 3 syarat wajib untuk mendapat doa yang makbul : ❶ Ada nama Allah ❷ Ada nama Rasulullah S.A.W ❸ Ada doa untuk ibubapa.…

dhirendra

RT @TarekFatah: Woman shouting Allah-O-Akbar stabs two in Paris. Of course, this attack has nothing to do with her practice of Islam. http…

wonder woman

RT @Afendishah: Ciptaan allah semua cantik2, mari kita tgk berapa ramai yang setuju sila RT! P/s: Takkan la awek cantik je baru nak RT ke…

NotEnkidu

@LauraLoomer There are many 'gods'. Elohim in Hebrew. Exodus 20:23 Most of these are false gods, or evil spirits.… https://t.co/bGA0JY8IV0

She🙃

RT @devdas667: Pour tous ceux qui vont passer leurs examens récitez cette douaa devant les portes sans cesse : « Allâhumma lâ sahla illâ m…

Fendiman 😎

RT @maryieah: tadi saja lah ngusik sorang makcik ni dia bagi i duit raya rm50 i cakap “eh dapat duit raya la” pastu dia cakap “yela lagi be…

User Profile Link : NurAlia
NurAlia

RT @maryieah: tadi saja lah ngusik sorang makcik ni dia bagi i duit raya rm50 i cakap “eh dapat duit raya la” pastu dia cakap “yela lagi be…

🥀

RT @maryieah: tadi saja lah ngusik sorang makcik ni dia bagi i duit raya rm50 i cakap “eh dapat duit raya la” pastu dia cakap “yela lagi be…

User Profile Link : anisajkurin🌹
anisajkurin🌹

RT @islamicfreedom: When sadness fills your heart & tears flow in your eyes. Remember 3 things. 1. Allah is with you. 2. Still with you.…

winda27

RT @MuslimsMatters: O Allah, bring the Muslims back to Your religion in a beautiful return.

🌸

RT @twt_randoms: To the makcik and pakcik yang still bagi duit raya dekat budak besar like me, and they give in huge amounts. Moga Allah mu…

ale.

@askmenfess Dari: aku Untuk: diriku ya allah ngapa lu malesan banget si

beggy yetersiz bakiye

allah peygamber askina su butunleme sonuclarini aciklayin ya yapacaginiz ise sokayim 10 gun oldu isim gucun var bir… https://t.co/XXe0UIHWmY

Ummi 🌸

RT @AsamPedasJR: "Rabbi yassir wala tu'assir, Rabbi tammim bil khair." Ya Allah permudahkanlah, jangan sulitkan. Ya Allah akhirinya dengan…

User Profile Link : putri
putri

RT @maryieah: tadi saja lah ngusik sorang makcik ni dia bagi i duit raya rm50 i cakap “eh dapat duit raya la” pastu dia cakap “yela lagi be…

Name cannot be blank

@oblivionnaz Inshah Allah.

Amira 🦌

@ifa_nerisah Allah

User Profile Link : AnnaReena Closet
AnnaReena Closet

Kisah Uwais Al Qarni, Lelaki Yang Solatnya Tidak Pernah Ditolak Dan Doanya Sentiasa Dimakbulkan Allah SWT. https://t.co/yxQ8zpJYVO


Allah llah allah bllah cllah dllah
fllah gllah hllah illah jllah kllah
mllah nllah ollah pllah qllah rllah
tllah ullah vllah wllah xllah yllah
Alah Aalah Ablah Aclah Adlah Aelah
Aglah Ahlah Ailah Ajlah Aklah Allah
Anlah Aolah Aplah Aqlah Arlah Aslah
Aulah Avlah Awlah Axlah Aylah Azlah
Alaah Albah Alcah Aldah Aleah Alfah
Alhah Aliah Aljah Alkah Allah Almah
Aloah Alpah Alqah Alrah Alsah Altah
Alvah Alwah Alxah Alyah Alzah Allh
Allbh Allch Alldh Alleh Allfh Allgh
Allih Alljh Allkh Alllh Allmh Allnh
Allph Allqh Allrh Allsh Allth Alluh
Allwh Allxh Allyh Allzh Alla Allaa
Allac Allad Allae Allaf Allag Allah
Allaj Allak Allal Allam Allan Allao
Allaq Allar Allas Allat Allau Allav
Allax Allay Allaz